Нямате продукти в кошницата!
Приятели

Какъв е характерът на мъжа според зодията му (I част)

написано от на 26 Юни - ( 3845 прегледи )
Какъв е характерът на мъжа според зодията му (I част)

За нас жените понякога е доста трудно да разберем мъжките глави. Понякога не мислят с горната, но това вече е друг въпрос.  Ние ще ви помогнем да разберете вашият любим според зодията му, както твърдят астролозите, че по този начин е най-лесно да разберем какъв е характерът на мъжа.

Овните са представители на първият зодиакален знак. Ако имате връзка с такъв човек, трябва да сте наясно, че овните са много искрени, уравновесени, не обичат лъжите, винаги са за правдата, обичат да им говорите направо. Те са добри партньори между завивките, но също така и верни приятели.  Ревниви са, и то много, но само когато има причина за това. Те са романтични, вярват в истинската любов, дори биха предпочели любовта през парите и пред всяко друго нещо. Овните са първенци по природа, за това ще бъде добре за връзката ви, ако го оставите да бъде лидера във връзката ви. Ценете вниманието му и му показвайте, че ви е нужен.

Телците са много страстни представители.  Мъжете от зодия телец наистина могат да ви впечатлят със тази си страст, но също така могат и да ви разгневят. Склонни са към изневяра и лъжи. Сладкодумни и лаконични са, винаги тръгват с рогата си напред. Те са и добри приятели, всеотдайни са, но трудно се постига разбирателство с тях.  Обичат да спорят и да отстояват позицията си. Ако ще спорите с Телец, трябва добре да се аргументирате, иначе ще ви накарат да съжалите. Много са амбициозни и са големи инати.

Близнаците имат две лица. Две страни и никога не знаете коя ще се покаже. Те са много чаровни и обаятелни, големи любовници и са способни да ви омаят много лесно. Тябва да бъдете недостъпна за тях, за да събудите интереса им.  Трябва да сте различна, настоятелна и предизвикателна, да дразните любопитството им и подсъзнанието им. Можете ли а бъдете такава?

Раците също са романтици. За тях любовната игра е неизменна част от секса, който е дълъг и продължителен. За да задържите представител на зодията Рак, трябва постоянно да сте с него, да го обгрижвате. Раците са ревниви, трябва постоянно да им показвате, че ги обичате. Те могат да бъдат както добри любовници, така и добри слушатели и верни приятели. Не са склони към скандализиране, мили са и рядко повишават тон. Раними са, за това бъдете добра с тях.

Лъвовете са царете на зодиака. Те обичат егото им да се кали, да ги ласкаят и хвалят. Обичат да бъдат обгрижвани добре, да имат голяма домакиня до себе си.  Никога не го засягайте. Лъвовете знаят какво искат и как да го получат. Доста са високомерни и често трябва да им показвате, че ги желаете и че са единствени за вас. Ревниви са, но никога не го показват. Способни са да ви искарат извън равновесие.  Някои дни ще ви търсят постоянно, през други – ще се налага вие да ги търсите.  Това може би ще е вашата възможност да действате.

Девите са големи домошари. Те искат да намерят перфектната си половинка. Тяхната майка е идеалът им за жена. Трябва да бъдете земна, домакиня, да готвите добре и да го изслушвате винаги.  Някои от тях са големи лъжци и лесно можете да попадните в капаните им. Темите за любовта, живот и семейство са им слабата страна. Често говорят за бившите и колко разочаровани са от тях. Трябва да сте търпели ви с представитеите на зодия Дева.Обратно към
Back to Top
Зареждане ...